کیک کدو حلوایی، یکی از خوشمزهترین دسرهایی است که میتوانید برای عصرهای بلند از آن استفاده کنید. یک میان وعده خوشمزه و سالم که میتوانید هم به صورت رژیمی و هم به صورت ساده آن را درست کنید. نوع ساده آن که نوع سنتی است، برای مهمانیها و مراسمات رسمیتر مناسب است در صورتی که نسخه رژیمی برای استفادههای معمولی گزینه بهتری است. در این مطلب از گلدن اپال دستور تهیه هردو را بیان میکنیم.
کیک کدوحلوایی با فراستینگ پنیر خامهای
کیک کدوحلوایی با فراستینگ پنیر خامهای، کیکی با بافت نرم و لطیف است که طعم شیرین کیک و شوری پنیر به کمک کمی شربت افراد لطیف و ملایم میشود. درست کردن آن ساده است. در ادامه دستور تهیه بدون خطا، سنتی و بسیار خوشمزه این کیک را در اختیارتان قرار میدهیم.
مطالب مرتبط: طرز تهیه چیزکیک انار
مواد لازم برای کیک کدو حلوایی

برای درست کردن کیک، مواد لازم زیر را نیاز دارید:
- ۲ فنجان (۳۰۰ گرم) آرد همهکاره
- ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
- ۱ قاشق چایخوری دارچین
- ۱ فنجان (۲۰۰ گرم) شکر سفید
- ۳/۴ فنجان (۱۸۰ میلیلیتر) روغن گیاهی خنثی (مثل کانولا یا روغن نباتی)
- ۳ تخممرغ بزرگ (در دمای اتاق)
- ۱ و ۱/۴ فنجان (۳۰۰ گرم) پوره کدو حلوایی (تازه یا کنسرو، اما نه پودینگ کدو)
مواد لازم (برای فراستینگ)

برای درست کردن فراستینگ کیک به مواد زیر نیاز دارید:
- ۲۵۰ گرم پنیر خامهای (در دمای اتاق)
- ۵۰ گرم کره بدون نمک (در دمای اتاق)
- ۱ و ۱/۲ فنجان (۱۸۰ گرم) پودر قند
- ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
- ۱ قاشق غذاخوری شربت افرا (اختیاری)
- مقداری گردوی خرد شده (اختیاری)
ارزش غذایی کیک کدو حلوایی
در جدول زیر میتوانید ارزش غذایی کیک کدو حلوایی را برای هر برش آن مشاهده کنید.
ماده مغذی | مقدار |
کالری | ۳۵۰ کیلو کالری |
چربی | ۱۸ گرم |
قند | ۲۸ گرم |
فیبر | ۱ گرم |
طرز تهیه کیک کدو حلوایی با فراستینگ پنیر خامهای
طرز تهیه کیک کدو حلوایی با فراستینگ پنیر خامهای ساده است و با انجام روش زیر میتوانید به سادگی یک کیک با پف عالی و بافتی نرم داشته باشید. مراحل آن به شرح زیر است:
مرحله اول همزدن مواد خیس و خشک

در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کنید، سپس در کاسه دیگری، شکر، روغن و تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا یکدست شوند، بعد پوره کدو حلوایی را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، در نهایت مواد خشک را به مواد تر اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا خمیر یکنواخت شود (زیاد هم نزنید).
مطالب مرتبط: بهترین روش برای نگهداری کیک در فریزر از کیک اسفنجی تا خامه ای و کیک تولد
مرحله دوم پختن کیک

در یک سینی با ابعاد تقریبی 23 در 33 یا 13 در 9 اینچ که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، کیک را در دمای 180 درجه سانتیگراد (یا 160 درجه برای فر با گردش هوای اجباری) به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان از مرکز آن تمیز خارج شود، بپزید.
مرحله سوم فراستینگ
در حالی که کیک در حال خنک شدن است، فراستینگ را آماده کنید! فقط پنیر خامهای و کره را به مدت یک دقیقه با سرعت بالا بزنید تا کرمی شوند.
سپس پودر قند را در سه مرحله اضافه کنید و همزن را ابتدا روی سرعت کم قرار دهید تا از پاشش پودر قند به اطراف جلوگیری شود. پس از اینکه پودر قند به طور کامل مخلوط شد، سرعت همزن را به حداکثر برسانید و به مدت 2 تا 3 دقیقه بزنید تا فراستینگ پفکی و سبک شود.
مرحله چهارم تزئین کیک با فراستینگ

بعد از پخت کیک اجازه دهید که کامل خشک شود. فراستینگ را روی کیک خنکشده بمالید و با پشت قاشق فرورفتگیهای مارپیچی ایجاد کنید تا شربت افرا در آن جمع شود. سپس به دلخواه روی کیک شربت افرا بریزید و در نهایت با گردوهای خرد شده تزیین کنید.

طرز تهیه کیک کدو حلوایی رژیمی
اگر به دنبال یک کیک خوشمزه و کم کالری هستید، بهتر است دستور تهیه کیک کدو حلوایی رژیمی زیر را امتحان کنید.
مطالب مرتبط: طرز تهیه توپک خرمایی خانگی؛ ساده، سریع و بدون فر
مواد لازم برای کیک کدو حلوایی رژیمی
برای تهیه کیک کدو حلوایی رژیمی به مواد اولیه زیر نیاز دارید.
- ۱ عدد تخممرغ (دمای محیط)
- ½ فنجان پوره کدو حلوایی (ترجیحاً خانگی یا بدون شکر افزوده)
- ¼ فنجان شکر قهوهای بدون کالری (یا هر شیرینکننده بدون کالری دیگر)
- ¼ فنجان جو پرک پودر شده (برای جایگزینی مقداری از آرد)
- ¼ فنجان آرد خودکار (برای بافت نرم و پفدار)
- ۱ قاشق چایخوری ادویه پای کدو حلوایی (ترکیبی از دارچین، زنجبیل، جوز هندی و میخک)

مواد لازم برای فراستینگ
برای فراستینگ یا تاپیک کیک به چند مواد اولیه کمکالری و رژیمی نیاز دارید. این مواد شامل موارد زیر هستند.
- ¼ فنجان ماست یونانی بدون چربی
- ۱ قاشق غذاخوری پودر قند بدون کالری
- ½ قاشق چایخوری پودر قهوه فوری یا اسپرسو
ارزش غذایی کیک کدو حلوایی رژیمی
ارزش غذایی این کیک رژیمی به ازای هر برش را میتوانید در جدول زیر میتوانید مشاهده کنید.
ماده مغذی | مقدار |
کالری | ۸۳ |
چربی | ۱ گرم |
قند | ۲ گرم |
فیبر | ۲ گرم |
طرز تهیه کیک کدو حلوایی رژیمی
طرز تهیه یک کیک کدو حلوایی رژیمی بسیار ساده است. برای انجام آن تنها باید مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.
مرحله اول آمادهسازی مواد
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۶ درجه فارنهایت) گرم کنید. یک قالب ۱۵ سانتیمتری را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.
مطالب مرتبط: طرز تهیه کروسان فرانسوی در خانه با تصاویر مرحله به مرحله
مرحله دوم ترکیب مواد تر
در یک کاسه متوسط، تخممرغ را هم بزنید تا کمی کف کند. سپس شیرینکننده و پوره کدو حلوایی را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً یکدست شود.

مرحله سوم افزودن مواد خشک
در یک کاسه دیگر، جو پرک پودر شده، آرد و ادویه پای کدو حلوایی را مخلوط کنید. سپس این مخلوط را کمکم به مواد تر اضافه کرده و هم بزنید تا خمیری یکدست به دست آید.

مرحله چهارم پخت کیک
قالب را کمی با اسپری روغن چرب کنید. خمیر را درون قالب بریزید و به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه بپزید تا زمانی که خلال دندان تمیز از وسط کیک خارج شود.
مطالب مرتبط: آموزش تهیه کیک خرمالو؛ یه دسر پاییزی خوشطعم

مرحله پنجم تهیه فراستینگ و سرو کیک
در یک کاسه کوچک، ماست یونانی، پودر قند بدون کالری و پودر قهوه را مخلوط کنید تا یک کرم یکدست حاصل شود. پس از خنک شدن کیک، روی آن را با فراستینگ بپوشانید، برش بزنید و از طعم بینظیر این دسر سالم و پاییزی لذت ببرید.
سخن آخر
هر دو نسخه کیک کدو حلوایی که ارائه دادهایم، طعم و لذت پاییزی را به ارمغان میآورند، اما با نیازهای متفاوت سرو میشوند. نسخه کلاسیک با فراستینگ پنیر خامهای برای مهمانیها و مناسبتهای خاص مناسب است، در حالی که نسخه رژیمی با جو پرک برای کسانی که به دنبال کاهش کالری و افزایش فیبر هستند، ایدهآل است. امیدوارم از تهیه و سرو این کیکها لذت ببرید.
برای خرید زیباترین سرویس آرکوپال با طراحیهای منحصر به فرد و کیفیت عالی، همین حالا اقدام کنید و از مجموعه متنوع و شیک ما دیدن کنید.
ارسال پاسخ