اگر به غذاهای آسیایی علاقهمندید، نودل کرهای رامن یکی از خوشمزهترین انتخابها برای شماست. این غذا با طعمی تند و شور، عطر بینظیر سس سویا و سبزیجات تازه، در مدت زمانی کوتاه آماده میشود و میتواند یک وعده سریع و مقوی برای روزهای پرمشغله باشد. در این دستور یاد میگیرید چگونه با چند ماده ساده، رامن کرهای خانگی درست کنید و از طعم متفاوت و هیجانانگیز آن لذت ببرید.
راکره ای چیست؟
رامن یکی از محبوبترین غذاهای خیابانی و سریع در کره و ژاپن است که با طعمی تند، شور و خوشمزه، طرفداران زیادی دارد. اگر دوست دارید در خانه یک نودل کرهای رامن متفاوت درست کنید، این دستور ساده را از دست ندهید. در این رامن، برخلاف برخی نودلهای آسیایی، از گوجهفرنگی یا رب گوجه استفاده نمیشود و رنگ آن بیشتر مایل به قهوهای و سیاه است.
در مواد لازم تهیه نودل کره ای رامن گوجه فرنگی یا فرآوردههای آن حضور ندارند. در واقع این غذا رنگ قرمز ندارد و رنگ آن مایل به سیاه و قهوه ای است و به جای طعم ترش، طعم نودل رامن تند و شور است، پس برای درک بهتر طعم آن از رب گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی و رب آن استفاده نکنید.
برخی برای بیشتر شدن ارزش غذایی این غذای خوشمزه، قارچ را نیز به آن اضافه میکنند. دقت کنید اگر میخواهید نودل کره ای رامن را با قارچ تهیه کنید، حلقههای قارچ را درون یک تابه جداگانه با دو قاشق سس سویا تفت دهید و در آخر به مواد اضافه کنید.
اگر از تهیه نودل تجربه خوشمزهای دارید آن را با ما در میان بگذارید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
بسیاری بر این عقیده هستند که مصرف نودل که هیچ ماده با رازش غذایی بالایی ندارد، برای سلامتی زیان آور است. اگر از رامن و نودل خوشتان می آید ولی نگران سلامتی خود هستید. نودل را در خانه تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه رامن کرهای با نودل
مواد لازم برای تهیه رامن کره ای با نودل عبارت اند از:
| یک بسته نودل | هر برند و طعمی که میپسندید |
| پیازچه | چند ساقه |
| سبزی معطر تازه | کمی |
| سس سویا | 2 قاشق غذاخوری |
| سس فلفل سیاه و هالوپینوی تند | به دلخواه |
| نمک | درصورت نبودن سس سویا کمی اضافه شود |
| کاری | به میزان لازم |
| فلفل سیاه تازه آسیاب شده | کمی |
| پیاز | یک عدد کوچک |

طرز تهیه مرحلهبهمرحله نودل کرهای رامن
در این بخش، طرز تهیه نودل کرهای رامن را به صورت مرحلهبهمرحله میخوانید تا بتوانید به راحتی در خانه، یک غذای خوشمزه و آسیایی درست کنید.
مرحله اول- آبپز کردن نودل
دو لیوان آب را در قابلمهای بریزید و روی شعله زیاد قرار دهید تا بجوشد. سپس نودل را به همراه پودر چاشنی داخل آن بریزید و اجازه دهید چند دقیقه بپزد تا نرم شود.

مرحله دوم- سرخ کردن مواد جانبی
کمی روغن در تابه بریزید و پیاز خردشده را تفت دهید تا نرم و طلایی شود. سپس سبزی معطر و پیازچه خردشده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.



مرحله سوم- افزودن طعمدهندهها
به مخلوط پیاز و سبزی، سس سویا، فلفل سیاه تازه و سس هالوپینو یا فلفل سیاه تند را اضافه کنید. مواد را کمی با هم تفت دهید تا عطر آنها آزاد شود.



مرحله چهارم- اضافه کردن قارچ (اختیاری)
اگر میخواهید ارزش غذایی غذای خود را بالا ببرید، چند حلقه قارچ را جداگانه با دو قاشق سس سویا در تابهای کوچک تفت دهید و در آخر به مخلوط اضافه کنید.
مرحله پنجم- ترکیب مواد با نودل
پس از پخت کامل نودل، آن را آبکش کنید (اگر آب آن زیاد بود) و به مخلوط سبزیجات و سسها اضافه کنید. همه مواد را خوب هم بزنید تا طعمها به خورد نودل بروند.
سخن آخر
نودل کرهای رامن یکی از غذاهای سریع و ساده برای وعدههای پرمشغله روزمره است. اگر از این دستور استفاده کردید، تجربه و عکس غذای خود را با ما در میان بگذارید و این مطلب را برای دوستانتان ارسال کنید تا آنها هم از طعم فوقالعاده این غذا لذت ببرند.







مطلبتون تکراری شده