سیب زمینی در خانوادهها به شیوههای مختلفی مصرف میشود. سیب زمینی سرخ شده و آب پز دو دستور پخت اصلی هستند ولی خب هیچ کدام از پتانسیل لازم باری تبدیل به یک وعده غذایی خوشمزه برخوردار نیستند. به همین دلیل امروز در این مطلب قصد داریم که طرز تهیه خوشمزهترین سیب زمینی سوخاری ساده در ماهیتابه با آرد یا همان کراکت ممکن را به دو روش همراه با گوشت و همراه با سبزیجات به شما آموزش دهیم. برای با ما همراه باشید.
طرز تهیه سیب زمین سوخاری ساده سبزیجات
در این مطلب دو نوع سیب زمین سوخاری سبزیجات و سیب زمینی سوخاری گوشت آموزش داده شده است. در ادامه ابتدا طرز تهیه سیب زمینی سوخاری سبزیجات آموزش داده شده است.
مواد لازم برای سیب زمینی سوخاری سبزیجات
از مزیتهای این غذا این است که مواد اولیه آن بسیار در دسترس هستند و تقریباً در هر خانهای یافت میشود. مواد لازم سیب زمینی سوخاری سبزیجات در جدول زیر آمده است.
مواد لازم | مقدار لازم |
پوره سیب زمینی | 2 پیمانه |
سبزیهایی مانند گشنیز، جعفری و پیازچه | 2 قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا (هر نوعی که به آن دسترسی دارید) | یک دوم پیمانه |
آرد | 70 گرم |
تخممرغ | یک عدد بزرگ |
نمک | یک چهارم قاشق غذاخوری |
پودر سوخاری یا خرده نان | یک پیمانه و نیم |
فلفل برای مزه دار کردن | به مقدار لازم |
روغن برای سرخ کردن | به مقدار لازم |
طرز تهیه سیب زمینی سوخاری سبزیجات
در اولین مرحله از طرز تهیه سیب زمینی سوخاری، سیب زمینیهایی که از قبل پخته و تبدیل به پوره کردهاید را همراه سبزی که انتخاب و خرده کردهاید را با پنیر پیتزای رنده شده در داخل یک ظرف بزرگ قرار میدهیم و آن را به مانند شکل زیر یکدیگر خوب مخلوط میکنیم.
بعد از اینکه از خوب مخلوط شدن ترکیب مطمئن شدیم، به سراغ شکلدهی به آن میرویم. شکل گلولههایی که درست میکنیم به سلیقه شما بستگی دارد. توصیه ما این است که بیضی باشند تا خوب سرخ شوند. اندازه آنها سعی منید چیزی بین 2 تا 4 سانتیمتر باشند.
در مرحله بعد از طرز تهی سیب زمین سوخاری نوبت به اعمال مایع و پودر سوخاری میرسد. برای این کار همانطور که در شکل زیر نشان داده شده است از تخممرغ، آرد و پودر سوخاری استفاده میکنیم. به جای پودر سوخاری میتوانی از خردههای نان که خود تهیه کردهایم یا از بیرون خریداری کرده این استفاده کنیم. اگر قصد استفاده از پودر سوخاری دارید به مزه آن توجه کنید و همچنین دقت داشته باشید که حتماً پودر باشد و نه آرد سوخاری.
گلولههای سیب زمینی را ابتدا به آرد آغشته میکنیم، سپس در مایع تخممرغ میغلتانیم و در آخر هم وارد پودر سوخاری یا خرده نان میکنیم. البته استفاده از آرد برای اعمال سوخاری ضروری نیست و میتوانید استفاده هم نکنید.
بعد از اینکه آغشته کرده گلولههای سیب زمینی به پودر سوخاری، مقدار مناسبی از روغن را داخل ماهیتابه ریخته و میگذاریم که کاملاً داغ شود.
در مرحله آخر از طرز تهیه سیب زمینی سوخاری و با اطمینان از داغ شدن روغن، سیب زمینیها را با احتیاط هر چه تمامتر داخل روغن قرار میدهیم. هر سمت از سیب زمینیها 40 تا 60 ثانیه باید سرخ شود. البته بسته به داغ بود روغن شاید کمتر و بیشتر هم شود. در زیر هم فیلم مربوط به تهیه این کراکت آورده شده است.
طرز تهیه سیب
زمین سوخاری با گوشت
دستور پخت و فرمول دیگری برای طرز تهیه سیب زمینی سوخاری استفاده از گوشت است. در واقع در این طرز تهیه، گوشت نقش سبزیجات را در فرمول قبلی دارد.
مواد لازم برای سیب زمینی سوخاری گوشت
مواد لازم و مقدار هر یک از آن ا در طرز تهیه سیب زمینی سوخاری همراه با گوشت در جدول زیر آمده است. گوشت قرمز، مرغ و سوسیس گزینههای خوبی هستند.
مواد لازم | مقدار لازم |
سیب زمینی پخته شده | 2 کیلوگرم |
سوسیس | 250 گرم |
پنیر پیتزا | سه چهارم پیمانه |
تخممرغ | 3 عدد |
پودر سوخاری یا خرده نان | 2 پیمانه |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل | به مقدار لازم |
روغن برای سرخ کردن | به مقدار لازم |
طرز تهیه سیب زمین سوخاری با گوشت
در این روش از طرز تهیه سیب زمینی سوخاری هم ابتدا باید سیب زمینیها کامل پخته شده را تبدیل به پوره کنیم. سعی کنید بیش از اندازه هم سیب زمینی را له نکنید.
در مرحله بعد پوره سیب زمینی را به یک ظرف بزرگ منتقل کنید. سپس گوشت یا سوسیس که از قبل سرخ کردهاید راه به آن اضافه کنید. هم بزنید و در آخر هم پنیر پیتزا را هم اضافه کنید.
مخلوط را کاملاً هم بزنید. بعد از مخلوط شدن باید تخممرغ را اضافه کرد. بعد از تخممرغ باید نمک و فلفل را به مقدار لازم اضافه کنید. مخلوط را به خوبی هم بزنید.
در این طرز تهیه بعد از تهیه مخلوط میتوانید آن را به قطعات در اشکال و اندازههای مختلف در بیاورید. در مرحله بعد گلولههای سیب زمینی را میتوانید در فریزر قرار دهید. این کار باعث میشود که هم شکل آنها حفظ شود و هم فرصت بیشتری برای سرخ شدن داشته باشند.
بعد از در آوردن از فریزر، گلولهها را ابتدا به تخممرغ آغشته کنید و سپس در پودر سوخاری یا خردههای نان بغلتانید.
در مرحله آخر این طرز تهیه سیب زمینی سوخاری با گوشت هم باید روغن را در ماهیتابه داغ کنید و با احتیاط گلولهها را داخل آن قرار دهید. تقریباً هر گلوله باید به مدت 3 دقیقه سرخ شود. در زیر هم فیلم مربوط به کراکت سیب زمینی گوشت آورده شده است.
سخن آخر
سیب زمینی سوخاری از جمله غذاهای خوشمزهای است که میتواند با توجه به ارزش غذایی بالایی که دارد به یک وعده غذایی اصلی تبدیل شده است. در بالا طرز تهیه این غذای خوشمزه به دو روش مختلف همراه با عکس آموزش داده شد.
ناگفته نماند که در هر دو روش می توانید با حذف گوشت یا سبزی، سیب زمینی سوخاری یا کراکت را به طور ساده درست کنید. امیدواریم که از آن نهایت لذت را ببرید. برای خرید سرویس ارکوپال به فروشگاه گلدن اپال مراجعه کنید.
ارسال پاسخ