ادویه ها بخش مهمی از هنر آشپزی هر فردی است. استفاده از ادویه مناسب و به جا در خوشمزه شدن و خوش بو شدن غذا بسیار موثر است. ادویه گَرم مصالحه (garm masala) در واقع مخلوطی از چند ادویه است که در این مقاله از گلدن اپال طرز تهیه ساده آن را آوردیم. این ادویه یکی از انواع زیاد ادویه های هندی و پاکستانی است. از ادویه های مصالحه دیگر می توان به ادویه تندوری مصالحه اشاره کرد. از گرم مصالحه برای اصلاح غذاهای سرد استفاده می شود. منظور از اصلاح کردن در طب سنتی این است که غذای مورد نظر طبعی سرد دارد و از این ادویه برای تغییر طبع ان به گرم استفاده می کنند. برای طعم دار کردن غذاهای دریایی با طبع سرد از این ادویه استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه ادویه گَرم مصالحه
مواد لازم | مقدار |
---|---|
زیره سبز آسیاب شده | ۱ قاشق غذاخوری |
تخم گشنیز آسیاب شده | ۱ و نیم قاشق چای خوری |
هل آسیاب شده | ۱ و نیم قاشق چای خوری |
فلفل سیاه آسیاب شده | ۱ و نیم قاشق چای خوری |
میخک آسیاب شده | نصف قاشق چا یخوری |
دارچین | یک قاشق چای خوری |
جوز هندی | نصف قاشق چا یخوری |
طرز تهیه ادویه گرم مصالحه
خب برویم سراغ طرز تهیه این ادویه، به این منظور تنها باید تمامی این ادویه ها را با هم مخلوط کنید و در یک ظرف شیشه ای در دار دور از نور خورشید و در جایی خنک نگهداری کنید و هر وقت که لازم شد، می توانید ازاین ادویه در غذاتان به مقدار لازم استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: غذای هندی چانا چت یک وعده سبک، سریع و مقوی
ارسال پاسخ