سوسیس و کالباس از غذایی هستند که به دلیل داشتن مواد نگهدارنده و طعم دهنده های مصنوعی مزه خوب و ماندگاری بالایی دارند و بسیاری را شیفته خود کرده اند. اما مصرف همیشگی فرآورده های گوشتی کارخانه ای میتواند باعث بروز بیماری هایی شود. اگر پرهیز غذایی دارید و پزشکان به شما توصیه می کنند از خوراکی های دارای مواد نگهدارنده استفاده نکنید و در حین حال عاشق سوسیس و کالباس هستید، توصیه می کنیم با مقاله طرز تهیه سوسیس خانگی با گلدن اپال همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی
مواد لازم | مقدار |
---|---|
پودر سیر | یک قاشق چای خوری |
پودر پیاز | یک قاشق چای خوری |
پودر پایریکا | یک قاشق چای خوری |
پودر فلفل سیاه | یک قاشق چای خوری |
پودر فلفل قرمز | یک قاشق چای خوری |
پودر جوز هندی | یک قاشق چای خوری |
پودر زنجبیل | یک قاشق چای خوری |
پودر دارچین | یک قاشق چای خوری |
پودر تخم گشنیز | یک قاشق چای خوری |
پودر هل | نصف قاشق چای خوری |
پودر میخک | نصف قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر | نصف قاشق چای خوری |
آرد گندم یا ذرت | چهار قاشق چای خوری |
روغن مایع | یک قاشق غذا خوری |
نمک | دو قاشق چای خوری |
گوشت | نیم کیلو گرم چرخ کرده |
سیر | دو حبه |
پیاز | دو عدد کوچک (رنده ریز یا چرخ کنید و آبش را بگیرید) |
کاغذ آلومینیومی یا سلفون | به مقدار لازم |
کمی آب لبوی پخته شده | یک قاشق چای خوری برای ایجاد رنگ صورتی (به دلخواه) |
مراحل تهیه سوسیس خانگی
- در طرز تهیه سوسیس نوع گوشت بستگی به ذائقه شما دارد. برای تهیه سوسیس در خانه می توانید از گوشت مرغ، بوقلمون، گوساله و گوسفند استفاده کنید. در صورت استفاده از گوشت گوسفند روغن مایع را از دستور حذف کنید. گوشت قرمز مزه بسیار خوبی دارد ولی خب هزینه را بالا خواهد برد و به همین دلیل هم بهتر است که از ترکیب گوشت قرمز و گوشت مرغ استفاده کنیم.
- اگراز غذا ساز یا میکسر برای چرخ کردن گوشت استفاده می کنید، آن را خوب میکس کنید و اگر از چرخ گوشت استفاده می کنید، ابتدا یک بار با درجه درشت سپس دو بار با درجه ریز گوشت را چرخ کنید. دقت داشته باشید که در تهیه سوسی خانگی مایع شما باید کاملا خمیر باشد در غیر این صورت در حین تهیه غذا از هم پاشیده خواهند شد.
- سعی کنید در طرز تهیه سوسی حتما سیر و پیاز را با درجه ریز رنده کنید و در پارچه ای نازک و تمیز بریزید و آب آنها را بگیرید.
- همه ادویه ها و سیر و پیاز رنده شده را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید؛ روغن لبوی پخته یا عصاره لبوی پخته را با بقیه مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید.
- سپس مواد را به صورت استوانه در آورید و درون کاغذ آلومینیومی یا سلفون بپیچید.
- سوسیس ها را برای یک ساعت بخار پز کنید و اگر سوسیس بزرگ تهیه می کنید برای دو ساعت بخار پز کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه فلافل ساده خانگی + تصاویر مرحله به مرحله
نکات تهیه
- بسیاری از شیرخشک و یخ خرد شده در تهیه سوسیس استفاده می کنند. من استفاده نکردم و مشکلی هم برای سوسیس پیش نیامد، مزه فوق العاده ای داشت.
- من از لبو برای ایجاد رنگ صورتی استفاده کردم. اگر از گوشت مرغ برای تهیه سوسیس خانگی استفاده می کنید شاید رنگ سوسیس شما سفید شود که کمی نا خوشایند است می توانید از لبو برای ایجاد رنگ صورتی استفاده کنید.
- برخی هم از هویج، قارچ خرد شده، پسته یا بادام در وسط سوسیس استفاده می کنند.
- می توانید از روده گوسفند (البته اگر بتوانید پیدا کنید) هم به جای کاغذ آلومینیوم یا سلفون استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه زیتون پرورده رستورانی + تصاویر مرحله به مرحله
سخن آخر
امیدوارم از مقاله طرز تهیه سوسیس خانگی لذت برده باشید و از دستور آن در تهیه سوسیس خانگی خود استفاده کنید. منتظر نظرات، پیشنهادات و تجربیات شما از این آموزش هستیم.
ارسال پاسخ