طرز تهیه ساندویچ مرغ گریل خانگی برای ۴ نفر + سس مخصوص

طرز تهیه ساندویچ مرغ گریل خانگی ساده‌تر از چیزی است که تصور می‌کنید. با ترکیب مرغ گریل‌شده‌ی مزه‌دار، سس مخصوص و نان دلخواه، می‌توانید یک ساندویچ خوش‌طعم، سالم و سیرکننده درست در خانه تهیه کنید. در این مطلب از گلدن اپال طرز تهیه ساندویچ مرغ گریل را به شما آموزش خواهیم داد. این دستور تهیه ساده و آسان است و می‌توانید به دلخواه و به ذائقه خود آن را تغییر دهید.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ گریل

در این قسمت تمام موادی را که برای تهیه ساندویچ مرغ گریل لازم دارید را لیست می‌کنیم.

برای مرغ:

  • ۲ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
  • ۱ قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
  • ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۱ قاشق چایخوری عسل (اختیاری)

برای سس:

  • ۱/۴ پیمانه سس مایونز
  • ۲ قاشق غذاخوری سس باربیکیو
  • ۱ قاشق چایخوری سس خردل دیجون
  • ۱ قاشق چایخوری آب لیمو
  • ۱ قاشق چایخوری عسل یا شربت افرا (به مقدار دلخواه)
  • مقداری نمک و فلفل

برای ساندویچ:

  • ۴ عدد نان همبرگر (به دلخواه – نان کامل، بریوژ، و غیره)
  • برگ های کاهو
  • برش های گوجه فرنگی
  • برش های پیاز قرمز (اختیاری)

مطالب مرتبط: چگونه مرغ ترش تهرانی خوشمزه و جا افتاده بپزیم؟

ارزش غذایی ساندویچ مرغ گریل

در ادامه، ارزش غذایی تقریبی یک عدد ساندویچ مرغ گریل خانگی آورده شده است:

ماده مغذیمقدار تقریبی در هر ساندویچ (۱ نفر)
کالری۳۵۰ – ۴۰۰ کالری
پروتئین۳۰ گرم
چربی کل۱۵ گرم
چربی اشباع شده۲.۵ گرم
کربوهیدرات کل۳۰ گرم
قندها۵ گرم
فیبر غذایی۲-۳ گرم
کلسترول۸۰ میلی‌گرم
سدیم۵۰۰ میلی‌گرم
ویتامین‌ها و مواد معدنیمقدار متوسط (بسته به سبزیجات استفاده شده)
مواد مورد نیاز برای تهیه ساندویچ مرغ

طرز تهیه ساندویچ مرغ گریل ساده

ساندویچ مرغ گریل یک غذای ساده و بسیار خوشمزه است که همه افراد خانواده و به خصوص بچه‌ها از آن لذت خواهند برد.

مطالب مرتبط: شعبده بازی با مرغ در طرز تهیه خوراک چیکن تریاکی یا مرغ تریاکی

مرحله اول

هر سینه مرغ را با دقت از وسط به دو نیم طولی برش بزنید. هرگونه چربی اضافی را جدا کنید. در یک کاسه، روغن زیتون، آب لیمو، ادویه ایتالیایی، پودر سیر، نمک، فلفل و عسل (در صورت استفاده) را با هم مخلوط کنید. مرغ را در سس بریزید، روی آن را بپوشانید و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه سادویچ مرغ گریل

مرحله دوم

تابه گریل یا تابه چدنی خود را روی حرارت متوسط گرم کنید. کمی روغن به تابه اضافه کنید تا از چسبیدن جلوگیری شود. مرغ را به مدت 7-8 دقیقه در هر طرف گریل کنید، یا تا زمانی که کاملاً پخته شود. مدت زمانی که برای پخت مرغ لازم است، بستگی به اندازه سینه مرغ دارد، هر چه اندازه آن بیشتر باشد لازم است بیشتر پخته شود.

مطالب مرتبط: خوراک بال و بازوی مرغ خوشمزه، ساده و سریع در خانه

گریل کردن مرغ برای تهیه ساندویچ مرغ

مرحله سوم

در حالی که مرغ می‌پزد، تمام مواد لازم برای تهیه سس را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید و تا زمانی که به خوبی با هم ترکیب شوند آن‌ها را هم بزنید.

تهیه سس ساندویج مرغ گریل

مرحله چهارم

در صورت تمایل، نان‌ها را برشته کنید. سس را روی هر دو نیمه نان بمالید. کاهو، مرغ گریل شده، برش‌های گوجه فرنگی و پیاز قرمز (در صورت استفاده) را روی نان زیری قرار دهید. روی آن را با نیمه دیگر نان بپوشانید و سرو کنید!

سخن آخر

در این مطلب طرز تهیه ساندویچ گریل با سس مخصوص را آموزش دادیم و امیدواریم این ساندویچ را در خانه و برای خانواده تهیه کرده و از آن لذت ببرید. برای خرید سرویس ارکوپال به فروشگاه گلدن اپال مراجعه کنید.