هوموس کدوتنبل یا سس حمص نارنجی که با استفاده از کدوتنبل تهیه شده است، میتواند در زمستان از میان وعدههای خوشمزه برای بچهها باشد. در این مقاله به دنبال معرفی یکی دیگر از اعضای خانواده سس هوموس هستیم. با ما همراه باشید.
مواد اولیه برای تهیه حمص کدوتنبل
مواد لازم | مقدار |
---|---|
روغن زیتون | یکچهارم پیمانه+2 قاشق غذاخوری |
سیر | 2 حبه ریز خرد شده |
مریمگلی تازه | 2 قاشق غذاخوری |
نخود پخته | 400 گرم |
پوره کدوتنبل | سهچهارم پیمانه |
آبلیموی تازه | 2 قاشق غذاخوری |
ارده | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشقچایخوری |
فلفل سیاه تازه آسیاب شده | نصف قاشقچایخوری |
پودر زیره | نصف قاشقچایخوری |
پاپریکای دودی | نصف قاشقچایخوری |
تخم کدوی تفت داده شده | کمی برای تزیین |
طرز تهیه سس هوموس کدوتنبل
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه ریخته و آن را روی شعله متوسط قرار داده تا به جوش آید. سپس سیر ریز خرد شده و مریمگلی تازه را در روغن سرخ کنید تا زمانی که سیر قهوهای رنگ شود.
طرز تهیه هوموس خوشمزه لبنانی را در مطلب « هوموس لبنابی بادمجان یک سس دیپ اسپایسی» بیاموزید.
نخود پخته شده، پوره کدوتنبل، پودر فلفل، پاپریکا، زیره، نمک، ارده و آبلیمو را در غذاساز یا مخلوط کن ریخته و خوب میکس کنید تا یک مخلوط یکدست درست شود.
یکچهارم پیمانه روغن زیتون، مریمگلی و سیر سرخ شده را به مواد اضافه کرده و دوباره مواد را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید روغن با دیگر مواد خوب مخلوط شود.
سس را بچشید و در صورت نیاز کمی دیگر نمک به آن اضافه کنید.
سس هوموس کدوتنبل آماده است، آن را در ظرفی ریخته و با دانههای تفت داده کدو، پودر زیره، پاپریکا و فلفل سیاه تزیین کنید.
نکته
میتوانید مقدار نمک را طبق ذائقه خود در دستور زیاد یا کم کنید.
میتوانید از دیگر ادویهها مانند جوز هندی یا دارچین هم برای تهیه سس هوموس کدوتنبل استفاده کنید.
طرز تهیه سس هوموس جدید را در مطلب «سس هوموس نخود و سیر خانگی» بیاموزید.
سخن آخر
ارده، نخود، کدو و ادویههای استفاده شده در سس هوموس کدوتنبل حاوی مواد مغذی فراوانی هستند که برای بچهها که در سن رشد هستند، بسیار مناسب بوده و میتواند همراه با نان پیتا، سبزیجاتی مانند ساقه کرفس، هویج و خیار سرو شود. منتظر نظرات و تجربیات شما در این زمینه هستیم.
ارسال پاسخ