کینوا از جمله مواد غذایی است به شمار میرود که چند سالی بیشتر از حضورش در سفره ما ایرانیها نمیگذرد البته هنوز هم برای بسیاری از خانوادهها نامی کاملاً ناآشنا است. پیشتر در مطلبی جداگانه به طور مفصل به خواص کینوا و عوارض آن پرداختیم و لازم دانشتیم که طرز تهیه چند غذای خوشمزه را با کینوا آموزش دهیم. در این مطلب قصد داریم که طرز تهیه خوراک کینوا و قارچ را آموزش دهیم.
پخت غذا با کینوا
کینوا به دلیل خواص زیاد و مزه خاصی که دارد به همراه بسیاری دیگر از مواد غذایی و در بسیاری از غذاها به کار برده میشود. کینوا را به راحتی میتوان با برنج، گوشت، قارچ و مرغ درست کرد. در این مطلب هم با خوراک قارچ و کینوا در خدمت شما هستیم. با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ۱۰ بشقاب رژیمی به همراه خواص غذایی آن ها
مواد لازم برای
خوراک کینوا و قارچ
در جدول زیر مواد لازم برای تهیه غذای خوشمزه و ساده خوراک کینوا با قارچ و سیر آمده است.
مواد لازم | مقدار لازم |
کینوا | یک پیمانه |
روغن زیتون یا کره حیوانی | یک قاشق غذاخوری |
قارچ | 450 گرم |
سیر | 5 حبه |
آویشن | یک دوم قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
پنیر پارمزان | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه خوراک کینوا و قارچ
طرز تهیه این غذا با استفاده از کینوا و با توجه به موادی که لازم دارد بسیار ساده است و به راحتی میتوانید در خانه در کمترین زمان ممکن آماده کنید. اگر هم مشکلی در مورد مراحل داشتید میتوانید به ویدیو آموزشی که در زیر آمده است مراجعه کنید. به طور کلی طرز تهیه این خوراک را میتوان در چند مرحله زیر خلاصه کرد.
در مرحله اول و قبل از همه چیز ابتدا قارج را به ورقهایی نازک برش میدهیم. سیر را هم به صورت نگینی ریز خرد میکنیم. سپس در یک ماهیتابه که ترجیحاً تفلون و نسوز باشد به مقدار دو پیمانه آب اضافه میکنیم. کینوا را بر اساس دستورالعمل روی پاکت یا توضیحاتی که فروشنده میجوشانید تا کامل پخته شود.
حال شاید این سؤال پیش آید که کینوا را چطور با پخت؟ در جواب باید بگوییم که پختن کینوا برای تهیه این خوراک قارچ بسیار شبیه به پخت برنج کته است. اول از همه چیز کینوا را در درون آبکش بریزید و به مدت حداقل 30 ثانیه با آب بشویید. بعد از تمیز شدن کینوا را میجوشانیم و با به جوش آمدن آب، در قابلمه یا ظرف را میگذاریم و به مدت تقریباً 15 تا 20 دقیقه کاملاً دم بکشد. جوشیدن باید تا زمان تمام شدن آب ادامه یابد که برای مقادیر کمتر کینوا زمان کمتری نیاز خواهد بود. بعد این مدت زمان اجازه میدهیم 5 دقیقه در ظرف در بسته استراحت کند.
بیشتر بخوانید: ترشی قارچ خانگی ساده و سریع، کنسرو ترشی قارچ درسته
در طرز تهیه خوراک کینوا و قارچ و مرحله بعد از پختن کینوا نوبت به سایر مواد میرسد. روغن زیتون یا کره محلی را در یک ماهیتابه نسوز داغ میکنیم. حرارت بهتر است که متوسط باشد. قارچهای ورقه شده، سیر نگینی و آویشن را به روغن داغ شده اضافه میکنیم. هر از گاهی مخلوط را هم میزنیم. این عمل را تا نرم شدن و پختن قاچ ادامه میدهیم.
در این مرحله از خوراک قارچ و کینوا و بعد از پختن قارچ باید کینوایی که از قبل پخته و آماده کردهایم را به قاچ و سیر اضافه کنیم. در این مرحله مقدار مورد نیاز نمک و فلفل را هم اضافه میکنم.
بعد از اضافه کردن کینوا به قارچ آن را مرتب هم میزنیم تا کاملاً با هم مخلوط شوند. میتوانید خوراک را مزه کنید که مقدار نمک و فلفل یا حتی روغن کم یا زیاد نباشد.
سخن آخر
کینوا یک ماده
غذایی خوشمزه است. خوبی کینوا سادگی استفاده از آن همراه با مواد غذایی و غذاهای
مختلف است. به راحتی میتوان آن را همراه با گوشت، مرغ و قارچ سرو کرد. در این
مطلب خوراک کینوا و قارچ را آموزش دادیم و در مقالات بعدی به سراغ دیگر غذاهایی
خواهیم رفت که میتوان با کینوا درست کرد. اگر سؤال یا نکتهای در مورد این خوراک
دارید در بخش نظرات میتوانید مطرح کنید. خوشحال میشویم مطلب را با دوستان خود به
اشتراک بگذارید.
ارسال پاسخ