روش تهیه این کتلت با کتلتی که ما درست می کنیم خیلی متفاوت است. طرز تهیه کتلت هندی ساده است و مواد اولیه ارزان و در دسترسی دارد. این کتلت مثل همه کتلت های دیگر از سیب زمینی، گوشت، تخم مرغ و ادویه های هندی تند و خوشمزه تهیه شده است و تنها تفاوت آن در شیوه تهیه آن است. برای طعم بهتر از خمیر سیر و زنجبیل در تهیه این غذا استفاده شده است. در ادامه برای خرید آرکوپال با آموزش های آشپزی همراه باشید تا یک کتلت هندی خوشمزه تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه کتلت هندی
مواد لازم | مقدار |
---|---|
گوشت گوسفندی | ۲۵۰ گرم (نگینی پخته شده) |
پودر فلفل قرمز | ۱ قاشق چای خوری |
زرد چوبه | ۱/۴ قاشق غذا خوری |
گرم مصالحه | ۱/۴ قاشق غذا خوری |
فلفل سیاه (تاره آسیاب شده) | ۱/۴ قاشق غذا خوری (تاره آسیاب شده) |
خمیر سیر و زنجبیل | ۱/۲ قاشق غذا خوری |
فلفل تند سبز | ۲ عدد تازه |
پیاز | یک پیمانه (ریز خرد شده) |
تخم مرغ | یک عدد |
برگ کاری | چند عدد تازه |
گشنیز | یک قاشق غذاخوری تازه سطوری شده |
سیب زمینی | یک عدد متوسط (پوره شده) |
روغن | برای سرخ کردن |
نمک | به مقدار لازم |
آب | یک پیمانه |
نون سوخاری | هر چقدر که لازمه |
طرز تهیه کتلت هندی
در یک تابه، کمی روغن بریزید، بعد پیاز را سرخ کنید تا نرم شود سپس کمی نمک اضافه کنید.
خمیر سیر و زنجبیل و فلفل سبز تند تازه را به پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید.
همه ادویه ها را به مخلوط بالا اضافه کنید. برای یک دقیقه هم بزنید تا سرخ شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه فلافل ساده خانگی + تصاویر مرحله به مرحله
گوشت را اضافه کنید، بعد آب بریزید و اجازه بدهید کمی با هم بپزند، سپس پوره سیب زمینی را اضافه کنید و اجازه دهید دوباره کمی باهم بپزند.
کمی نمک برای مزه اضافه کنید.
اجازه بدهید سرد شود، بعد با مخلوط کن یا غذاساز خوب میکسش کنید و از مخلوط گلوله های کوچک درست کنید.
تخم مرغ را در یک کاسه کوچک بشکنید و با کمی نمک هم بزنید.
گلوله ها را در تخم مرغ بقلتانید و اجازه بدهید تا خوب آغشته شوند، بعد در پودر سوخاری بقلتانید و در یک تابه سرخ کنید.
با کچاپ یا چاتنی سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سیب زمینی سوخاری و کراکت با دو دستور پخت ساده و خوشمزه
نکته
اگه پودر سوخاری را خودتان درست کنید بهتر است. نان باگت یا بربری یا هر نانی که دوست دارید را خشک کنید و بعد از خشک شدن با مخلوط کن یا آسیاب پودر کنید.
ارسال پاسخ