سس هوموس بادام زمینی یکی از انواع سس دیپ پرطرفدار در بین کشورهای غربی است. سس هوموس اصیل از ارده و روغن زیتون تهیه شده است ولی با کمی در تغییر در دستور تهیه میتوان به دنیایی از انواع هوموس دست پیدا کرد. در این مقاله با دستور تهیه سس حمص مدیترانهای همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه هوموس بادام زمینی
مواد اولیه | مقدار |
---|---|
نخود پخته یا کنسرو شده | 500 گرم |
آب گرم | یکسوم پیمانه |
کره بادام زمینی | 4 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
آب لیموی تازه | 3 قاشق غذاخوری |
سیر | یک حبه |
نمک | یکچهارم قاشقچایخوری |
مراحل طرز تهیه سس هوموس
- تمام مواد اولیه را داخل غذاساز یا مخلوط ریخته تا یک مایع صاف و یکدست درست شود، اگر فکر میکنید، سس هوموس شما کمی غلیظ است میتوانید یک یا چند قاشق غذاخوری دیگر به آن آب گرم اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد. دقت کنید که آب را در چند مرحله اضافه کنید.
- 2. سس هوموس بادام زمینی را با ساقه کرفس، خیار، هویج و نان پیتا سرو میکنند.
- برای تزیین سس هوموس میتوانید از نخود یا بادام زمینی تفت داده شده استفاده کنید. البته استفاده از کمی روغن زیتون، سبزیجات معطر و سیر کبابی هم از گزینههای مناسب هستند.
- به یاد داشته باشید که میتوانید سس هوموس را بهصورت گرم همراه با نان پیتای تازه و سرد همراه با سبزیجات سرو کنید.
- سس هوموس بادام زمینی را میتوان در یخچال در ظرف دردار برای 3 روز و در فریزر برای 6 ماه نگهداری کرد.
سخن آخر
نخود، بادام زمینی و روغن زیتون دارای مواد مغذی زیادی هستند و ازآنجاییکه این سس با موادی مانند نان پیتا و بیسکویت هم سرو میشود، میتواند یک میان وعده عالی و مقوی برای بچهها باشد. نظرات و پیشنهادات خود را درباره سس هوموس بادام زمینی با ما در میان بگذارید.
ارسال پاسخ