طرز تهیه اسپاگتی بدون گوشت با پنیر پارمسان و سیر بسیار ساده است و سس پارمسان و سیر آن بسیار شبیه سس پستو دست کاری شده است ولی در یک ربع ساعت میتوانید این اسپاگتی خوشمزه را آماده سرو کنید.
اسپاگتی بدون گوشت با پنیر پارمسان و سیر
در تهیه سس این پاستای اسپاگتی بدون گوشت از سیر، جعفری، روغن، فلفل و نمک استفاده شده است. این سس شباهت زیادی به پستو دارد و البته میتوان به جای جعفری از ریحان هم استفاده کرد ولی دیگر سبزیهای مانند پونه و آویشن که داری عطر زیادی هستند استفاده نشود، بهتر است.
برای آشنایی با انواع پاستا به مطلب «معرفی انواع پاستا از نظر شکل و نام، از پنه و ماکارونی تا لازانیا + عکس» مراجعه کنید.
مواد لازم برای تهیه اسپاگتی بدون گوشت
در جد.ل زیر مواد لازم برای پخت اسپاگتی با پنیر پارمسان و سس سیر آورده شده است.
مواد لازم | مقدار |
اسپاگتی | ۴۵۰ گرم |
سیر | ۳ حبه ریز خرد شده |
جعفری خرد شده | نصف پیمانه |
روغن زیتون | ۵ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه تازه آسیاب شده | به مقدار لازم |
نمک دریا | به مقدار لازم |
پنیر پارمسان یا رومانو | سه چهارم پیمانه |
طرز تهیه اسپاگتی بدون گوشت
پیش از هر گونه اقدامی لازم است اسپاگتی آماده شود و در ابتدا باید نکاتی درباره پخت آن باید گفته شود. برای پخت اسپاگتی بهتر است آب زیادی استفاده شود.
برای مثال برای ۴۵۰ گرم اسپاگتی به ۴ لیتر آب نیاز است. با این مقدار آب اسپاگتیها در یک زمان مشخص به یک میزان میپزند و به هم نمیچسبند.
از طرفی هم با توجه به اینکه در این دستور پس از آبکش کردن اسپاگتی دم نمیشود، بنابراین لازم است به مقدار بیشتر پخته شود.
زمان پخت به مقدار اسپاگتی، دمای شعله بستگی دارد ولی زمانی که هیچ نقطه سفیدی در اسپاگتیها وجود نداشت و تنها هالهای از نشاسته در وسط دیده میشد، زمان مناسب آبکش کردن فرا رسیده است.
بنابراین در ابتدا یک قابلمه را پر از آب کرده و روی شعله قرار دهید و اجازه دهید به جوش آید، کمی نمک به آن اضافه کنید. اضافه کردن نمک برخلاف تصور عموم باعث به هم نچسبیدن اسپاگتیها نمیشود، این فضای باز، آب زیاد و هم زدن است که مانع به هم چسبیدن رشتههای اسپاگتی میشود.
طرز تهیه پاستا مانیکوتی را در مطلب «طرز تهیه پاستا کانلونی یا مانیکوتی با مرغ+ عکس» بیاموزید.
اسپاگتیها را به آب در حال جوش و نمک زده اضافه کنید و با توجه به توضیحات بالا آن را آبکش کنید.
در این فاصله که اسپاگتیها در حال پخت هستند، سیر و جعفری را خرد کنید.
روغن زیتون را در یک تابه ریخته و روی شعله ملایم تا متوسط قرار دهید و برای ۲ دقیقه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود. به یاد داشته باشید که هر از گاهی آن را هم بزنید.
وقتی سیر سرخ شد، آن را به ظرفی منتقل کرده و جعفری خرد شده، نمک و فلفل سیاه را با آن مخلوط کنید.
اسپاگتی را آبکش کرده و سس سیر را با آن مخلوط کنید، سپس پنیر را به اسپاگتی و سس سیر و جعفری اضافه کرده و به ظرف سرو منتقل کنید.
نکات مهم در تهیه اسپاگتی بدون گوشت
- برای نتیجه بهتر میتوانید ظروف سرو را در ماکروویو گرم کنید تا اسپاگتی در زمان مصرف دیرتر سرو شود.
- میتوانید اسپاگتی با سس پنیر و سیر را برای دو تا سه روز در یخچال در طرف دربسته نگهداری کنید و برای مصرف آن را در ماکروویو گرم کنید.
- برای گرم کردن اسپاگتی نگهداری شده در یخچال با استفاده از اجاقگاز کافی است، آن را با کمی آب روی شعله قرار دهید.
- ممکن است اسپاگتی گرم شده، حالتی آدامس مانند داشته باشد که به دلیل نشاسته است. میتوانید از کمی سس سیر و پنیر پارمسان و سبزی تازه برای بهتر کردن طعم آن استفاده کنید.
سخن آخر
اگر اسپاگتی با سس سیر و جعفری را در خانه تهیه کردید، بد نیست بدانید که سرو سالاد سبزیجات در کنار آن گزینه خوبی است. تجربیات خود و نظراتتان را از این اسپاگتی خوشمزه را با ما در میان بگذارید.
ارسال پاسخ