قهوه دالگونا (Dalgona coffee) یکی از روشهای خوشمزه و سرد یا گرم تهیه قهوه است که درست به همان اندازه دم کردن قهوه طور میکشد و برای تهیه آن تنها به چهار مواد اولیه نیاز دارد. در این مقاله با ما همراه باشید تا روش تهیه قهوه کرهای زده شده را یاد بگیرید.
قهوه دالگونا چیست؟
قهوه دالگونا یک روش تهیه قهوه سرد یا گرم است که با استفاده از قهوه فوری، آب، شکر و شیر تهیه میشود. برای تهیه این قهوه کافی است از قهوه، آب و شکر یک فوم غلیظ تهیه کرده و سپس آن را روی شیر گرم یا سرد ریخته و سرو کنید.
اگر وگنیست هستید، میتوانید این قهوه خوشمزه را با شیرهای غیر لبنی مانند شیر سویا، بادام، نارگیل و … تهیه کنید و برای اینکه رژیم کتو خود را رعایت کرده باشید از شیرینکنندههای با کربوهیدرات پایین استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه قهوه دالگونا
مواد لازم | مقدار |
---|---|
قهوه فوری | 3 قاشق غذاخوری |
شکر دانهای | 3 قاشق غذاخوری |
آب داغ | 3 قاشق غذاخوری |
شیر | یک و یک چهارم پیمانه |
عصاره وانیل یا پودر دارچین بهدلخواه | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه قهوه کرهای زده شده
آب داغ یا جوش، شکر دانهای و قهوه فوری را در یک ظرف ترجیحاً ظرف مدرج شیشهای ریخته و با استفاده از هم زن شروع به هم زدن آن کنید و مواد را در مخلوط کن ریخته و برای 5 تا 7 دقیقه اجازه دهید تا مواد با هم خوب مخلوط شده و یک مایع پفکی، غلیظ به رنگ قهوهای کمرنگ حاصل شود.
اگر از عصاره وانیل برای طعم دار کردن قهوه استفاده میکنید، آخرین مرحله از تهیه فوم قهوهای رنگ، زمان مناسبی است. عصاره را اضافه کرده و کمی با هم زن به هم زدن ادامه دهید تا در مایع پخش شود.
شیر را همراه با کمی یخ (اگر قهوه را سرد سرو میکنید) در دو لیوان بریزید و سریعاً قهوه زده شده را روی شیرهای درون لیوان خالی کنید.
نکته
- این قهوه را میتوان با قهوههای بدون کافئین و اسپرسوی فوری نیز تهیه کنید ولی نمیتوان این قهوه را با قهوه از قبل دم شده، تهیه کرد، به هر دلیلی نمیتوان فوم خوبی از قهوههای مانده تهیه کرد.
- برای تهیه فوم میتوانید از هم زن برقی، کف شیرساز دستی (فنری)، مخلوط کن و هم زن دستی هم تهیه کنید ولی با هم زن دستی زمان بیشتری طول میکشد.
- حتماً برای تهیه فوم از آب داغ یا آب گرم استفاده کنید، آب سرد برای تهیه فوم مناسب نیست.
- اگر تمایل دارید میتوانید، شکر را حذف کنید ولی از آنجایی که شکر پایه نگهداری فوم است، پس توقع نداشته باشید که فوم مدت زمان زیادی حالت خود را حفظ کند.
- همچنین میتوانید از شکر خام یا شکر قهوهای هم برای تهیه قهوه دالگونا استفاده کنید.
- برخی از برندهای قهوه فوری، فوم بهتری درست میکنند که غلیظتر بوده و مدت زمان بیشتری دوام میآورد.
- میتوانید مقدار دستور تهیه را دوبرابر کرده و فوم تهیه شده را برای 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید، فوم شکل و حالت خود را به خوبی حفظ میکند.
- میتوانید در تهیه قهوه دالگونا از دیگر طعمدهندهها مانند پودر دارچین و کارامل هم استفاده کنید. بهتر است این طعمدهندهها را روی فوم در زمان سرو بریزید.
- اگر قهوه دالگونا را در زمستان تهیه میکنید و یا میخواهید قهوه دالگونای گرم را امتحان کنید، کافی است شیر را گرم کرده و فوم را روی آن بریزید.
فیلم تهیه قهوه کُرهای دالگونا
سخن آخر
قهوه دالگونا را میتوان برای صبحانه و عصرانه تهیه کرد. تهیه این قهوه آسان بوده و همان قدر از شما زمان میگیرد که دم کردن قهوه ساده نیاز دارد. اگر از عاشقان قهوه هستید، حتماً قهوه کُرهای دالگونا را امتحان کنید و تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.
ارسال پاسخ