بسیاری از ما تا به حال اسم چای کامبوچا به گوشمان نخورده است اما مردم نواحی مختلف جهان برای هزاران سال است که از این چای استفاده می‌کنند و از منابع و خواص بی‌شمار آن بهره می‌برند. چای کامبوچا در اصل یک چای تخمیر یافته است که علاوه بر خواص چای معمولی، حاوی مقادیر زیادی پروبیوتیک و آنتی‌بیوتیک است. در ...

به‌طورکلی پنیر را نمی‌توان فریز کرد زیرا کیفیت اکثر پنیرها طوری است که با فریز کردن آن، طعم و بافت پنیر از بین می‌رود. با این حال، همواره استثناهایی نیز وجود دارد. اگر قصد دارید از خراب شدن پنیر جلوگیری کنید و مزه و بافت پنیر اهمیت کمتری برایتان دارد، فریز کردن گزینه مناسبی است. در این مقاله به بیان ...

روغن حیوانی یا روغن زرد (کرمانشاهی) از جمله روغن‌های سالمی است که از دیرباز در ایران و بسیاری از نقاط دنیا برای پخت و پز مورد استفاده قرار می‌گرفته است. به شخصه پنج سالی هست که روغن حیوانی را جایگزین روغن مایع و روغن جامد در پخت و پز کرده‌ام و از سبک آشپزی سالم پیروی می‌کنم. اگر شما هم ...

دستگاه قهوه‌ساز یکی از دستگاه‌های پرکاربرد در عصاره گیری و دم آوری قهوه است. در بسیاری از کافه‌ها و رستوران‌ها برای تهیه قهوه از دستگاه قهوه‌ساز استفاده می‌شود. در این مقاله از گلدن اپال آموزش مرحله به مرحله دم کردن قهوه با دستگاه قهوه‌ساز پرداخته شده است، در ادامه با ما همراه باشید. دستگاه قهوه‌ساز چیست؟ دستگاه قهوه‌ساز دستگاهی است ...