هوموس لبنابی بادمجان یک سس دیپ اسپایسی

هوموس بادمجان

هوموس بادمجان یکی از انواع هوموس پرطرفدار در بین مردمان خاورمیانه است. بادمجان در فرهنگی غذایی این منطقه نقش اساسی داشته و از آن غذاهای مختلفی تهیه می‌شود. در این مقاله از سری مقالات سس هوموس، به دستور تهیه هوموس بادمجان رسیدیم و سرو آن در سرویس آرکوپال جدید، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سس حمص بادمجان

مواد لازممقدار
بادمجان متوسط گوشتی3 عدد
اردهیک‌سوم پیمانه
سیر ریز خرد شدهیک قاشق غذاخوری
فلفل سبز تازهیک تا سه عدد
روغن زیتونیک قاشق غذاخوری
آب لیموی تازهچهار قاشق غذاخوری
نمک درشت‌دانه یا نمک دریانصف قاشق‌چای‌خوری
فلفل سیاهیک‌دوم تا یک چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه هوموس بادمجان

برای تهیه این سس دیپ لازم است بادمجان‌ها را کبابی کنید. می‌توانید از روش قدیمی گذاشتن بادمجان‌ها روی شعله پخش کن گاز انجام دهید یا به روش این دستور تهیه بادمجان‌ها را در فر کبابی کنید.

برای کبابی کردن بادمجان‌ها کافی است، آنها را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده است، قرار داده و برای نیم ساعت درون فر با دمای 175 درجه سانتی گراد بگذارید.

پس از نیم ساعت و نرم شدن بادمجان‌ها، آنها را از فر خارج کنید و پوشت آنها را جدا کنید.

برای تهیه سس هوموس کدو تنبل به مطلب «طرز تهیه سس هوموس کدوتنبل یک دیپ نارنجی خوشرنگ» مراجعه کنید.

حالا در یک غذاساز یا مخلوط کن ارده، سیر و فلفل سبز تازه را با هم میکس کنید و بعد از میکس شدن بادمجان را به آنها اضافه کنید. دوباره پس از کمی میکس شدن، روغن زیتون را به آن اضافه کنید و دوباره غذاساز را روشن کنید.

هوموس بادمجان آماده است، کافی است آن را به ظرف سرو منتقل کرده و تزیین کنید.

آب لیموی تازه را کم‌کم به هوموس بادمجان منتقل کرده و با قاشق هم بزنید و با نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده تزیین کنید.

نکته

هوموس بادمجان را می‌توان برای سه روز در یخچال و تا سه ماه در فریزر نگهداری کرد.

برای یادگیری تهیه سس هوموس نخود و سیر به مطلب «تهیه سس هوموس نخود و سیر خانگی» مراجعه کنید.

برای انتخاب بادمجان مناسب بهتر است آنهایی را بردارید که روی پوستشان لکه‌های قهوه‌ای ندارند و پوستی براق و ساقه‌ای سبز خوشرنگ داشته و با فشار مختصری روی بدنه، به سرعت به حالت اول بر می‌گردند و حالت ارتجاعی زیادی دارند. به یاد داشته باشید که وزن زیاد نسبت به جثه بادمجان به تازه بودن آن اشاره دارد.

سخن آخر

هوموس از بهترین و سالم‌ترین سس‌های دیپ است که می‌توانید آن را برای میان وعده کودکان و یک دیپ برای غذاهای فینگرفودی مهمانی‌ها استفاده کنید. نظرات و پیشنهادات خود را درباره سس هوموس بادمجان با ما در میان بگ