خورشت بادمجان خوشمزه ساده و سریع مرحله به مرحله+ تصاویر

خورشت بادمجان

خورشت بادمجون یا درست تر خورش بادمجان یکی از غذاهای اصیل و ساده ایرانی است که بسیاری، چه ایرانی و چه غیر ایرانی، عاشق آن هستند و خود من هم جزء آن ها هستم. در ادامه به آموزش طرز تهیه و پخت خورشت بادمجان به یک روش سریع برای دو نفر می پردازیم.

مواد لازم برای تهیه خورش بادمجان ساده

بادمجونسه تا کوچیک
کوجه فرنگیسه تا متوسط
پیازیکی متوسط
گوشتگردن گوسفند هرچه قدر دوست دارید
فلفل، نمک و زردچوبهبه مقدار دلخواه
رب گوجه فرنگییه قاشق اگه دوست داشتید

طرز تهیه خورشت بادمجون ساده

یک روز قبل بادمجان ها را پوست کرده و به قطعات دلخواه خرد کنید و در آب و نمک (نمک دریا) خیس کنید تا زهر یا تلخی بادمجان از بین برود.

بعد از اینکه رنگ آب بادمجان به قهوه ای تغییر پیدا کرد، بادمجان ها را آبکشی کنید و اجازه دهید کمی برای چند ساعت در فضای آشپزخانه بمانند تا خشک شوند.

گوشت را به همراه پیاز درون زودپز بگذارید تا برای 20 دقیقه بپزد، گوشت گوشفند سریع می پزد و همین زمان برایش کافی است.

برای یادگیری طرز تهیه خورش بامیه به مطلب «خورش بامیه با گوشت به دو روش روی گاز و درون فر» مراجعه کنید.

در این بین روغن را درون تابه بریزید و بادمجان ها را درون آن سرخ کنید. من معمولا از روغن خاسه (زرد) یا کنجد استفاده می کنم که به شما هم همین توصیه را دارم. چون بادمجان حالت فیبری دارد و روغن زیادی را جذب می کند و بهتر است که این روغن جذب شده سالم باشد.

پس از سرخ شدن بادمجان ها، گوجه های حلقه حلقه شده، گوشت پخته شده و بادمجان ها را در یک تابه گود قرار دهید و نمک، فلفل و زرد چوبه را به آن ها اضافه کنید، سپس آب گوشت را روی مواد بریزید.

شعله را زیاد کنید تا جوش بیاید و پس از جوش آمدن شعله را کم کنید تا مواد با هم پخته شوند و جا بیفتند.

نکته

اگر خواستید می توانید از حلقه های پیاز و سیر هم در مرحله آخر به خورش بادمجان اضافه کنید. خودم گاهی اضافه می کنم.

طرز تهیه خورش بادمجان را از مطلب «خورشت بادمجان خوشمزه ساده و سریع مرحله به مرحله+ تصاویر» بیاموزید.

اگر از مزه تند لذت می برید هم می توانید چند فلفل و یا حلقه های نازک سیر به خورشت در مرحله آخر اضافه کنید.

سخن آخر

امیدوارم این آموزش طرز تهیه خورش بادمجان خوشمزه و ساده توجه شما را جلب کرده باشد. منتظر نظرات، پیشنهادات و تجربیات شما هستیم.