شاید مدل های مختلف سیب زمینی سرخ کرده را امتحان کرده باشید. بیاید این بار سیب زمینی سرخ شده به روش هندی را امتحان کنید. این روش درواقع سوخاری کردن سیب زمینی به سبک هندی است. این روزها با بیشتر شدن فست فودها و کم شدن وقت مردم برای آماده کردن غذای مفصل، سیب زمینی سرخ کرده طرفدار زیادی دارد. این غذا هم ارزان و هم خوشمزه است. در این آموزش از گلدن اپال و برای خرید سرویس آرکوپال با ما همراهی کنید.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی سرخ شده به روش هندی
مواد لازم | مقدار |
---|---|
سیب زمینی | ۲ عدد بزرگ |
آرد نخود | ۱ پیمانه |
آرد برنج | ۱ پیمانه |
پودر فلفل تند قرمز | ۱ قاشق چای خوری |
زرد چوبه | کمی |
نمک | به مقدار لازم |
برگ کاری | تازه کمی برای تزیین (اگه نداشتین جعفری یا گشنیز) |
طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده به روش هندی
سیب زمینی ها را پوست کنید. بشویید و به قطعات دلخواه دربیاورید. در این روش میتوانید سیب زمینی را درشت خرد کنید.
بقیه مواد را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید و کمی آب اضافه کنید تا به صورت یک خمیر غلیظ دربیاید .
اگه خمیرتان شل و آبکی شد کمی آرد برنج اضافه کنید.
در یک تابه وک روی شعله متوسط روغن را گرم کنید و سیب زمینی ها را در روغن سرخ کنید.
با برگ کاری یا جعفری ساطوری تزیین کنید. با سس کچاپ یا چاتنی گوجه فرنگی سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت هندی، یک غذای هندی متفاوت و خوشمزه
ارسال پاسخ