تهیه نان همبرگر با استفاده از خمیر ترش با دستور پختی که در این مقاله آموزش داده میشود، از صفر تا صد تنها به سه ساعت زمان نیاز دارد. اگر مایل هستید نان سالم بدون جوش شیرین برای ساندویچ شب خود داشته باشید، در ادامه با ما همراه باشید. این دستور پخت در انتها دو عدد نان گرد بزرگ یا دو نان همبرگر کوچک برای ساندویچ همبرگر به شما تقدیم میکند.
مواد لازم برای تهیه نان همبرگر
مواد لازم | مقدار |
---|---|
شیر | سه چهارم پیمانه |
کره | دو قاشق غذاخوری |
شکر | دو قاشق غذاخوری (به دلخواه) |
نمک | دو قاشق غذاخوری |
خمیرمایه | ۷ گرم |
آب گرم | یک دوم پیمانه |
خمیر ترش | یک و نیم پیمانه |
آرد | ۴ تا ۵ پیمانه |
طرز تهیه نان همبرگر
در ابتدا برای تهیه نان همبرگر خانگی باید، مواد اولیه را آماده کنید.
درون یک شیر جوش را روی شعله گذاشته و شیر و کره را با درون شیر جوش بریزید و اجازه دهید مخلوط شیر و کره به مرز جوش برسد ولی اجازه جوشیدن به آن ندهید. سپس مخلوط را به کناری بگذارید و اجازه دهید تا دمای آن کاهش پیدا کند.
در یک کاسه بزرگ شکر، نمک و خمیر مایه خشک را با آب مخلوط کنید.
پس از کاهش دمای مخلوط شیر و کره، آن را به مخلوط نمک، شکر، خمیر مایه خشک و آب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر مایه حل شود و مایع یکدستی حاصل شود.
پس از حل شدن خمیر مایه خشک، خمیر ترش را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
آرد را کمکم و به میزان نصف پیمانه به مخلوط اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا زمانی که خمیر به قدری سفت شود که به وسیله قاشق چوبی قابل هم زدن نباشد.
خمیر را بر روی یک سطح آرد پاشی شده منتقل کنید و برای مدت 8 دقیقه آن را ورز دهید. هر زمان که خمیر چسبناک شدن کمی آرد به آن اضافه کنید ولی در مصرف آرد صرفه جویی کنید.
یک کاسه بزرگ را روغن مالی کنید و خمیر را درون آن قرار دهید. سپس خمیر را پشت و رو کنید تا روی خمیر هم کمی سطح روغنی داشته باشد. روی ظرف را با کیسه سلفون بپوشانید و برای 60 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا وربیاید.
پس از 60 دقیقه و ورآمدن خمیر، با یک ضربه مشت به وسط خمیر ورآمده، حبابهای گاز درون آن را آزاد کنید.
خمیر را به یک سطح آرد پاشی شده منتقل کنید و برای 3 دقیقه ورز دهید.
خمیر را به شکل یک قرص نان همبرگر بزرگ، دو قرص نان متوسط و یا سه قرص نان کوچک در آورید و با فاصله درون سینی فر چرب شده قرار دهید و روی آن را با سلفون یا حوله تمیز بپوشانید و برای 45 دقیقه فرصت استراحت و ورآمدن دهید. به یاد داشته باشید طعم و مزه خوب نان به خوب ورآمدن آن بستگی دارد.
در این بین فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
با استفاده از یک چاقوی تیز شکل حرف ایکس را روی نانها اجرا کنید. اگر مایل هستید از تزیین کنجد استفاده کنید، کمی روی نان را خیس کنید و سپس کنجدها را روی نان بپاشید.
نان همبرگر را برای 40 دقیقه یا زمانی که با لمس دست احساس پوکی در آنها احساس کردید، درون فر بپزید.
سخن آخر
نانهایی که از خمیر ترش تهیه میشوند نسبت به دیگر نانها، ماندگاری بالاتری دارند و تا یک هفته سالم هستند و در صورت تست کردن، مزه خوبی خواهند داشت. منتظر نظرات، پیشنهادات و تجربیات شما در زمینه تهیه نان هستیم.
ارسال پاسخ