طرز تهیه سس هوموس لوبیا قرمز یک دیپ مقوی

سس هوموس اصیل که با ارده تهیه میشود شاید به مزاج بسیاری خوش نیاید برای همین در این مقاله به ارائه سس هوموس لوبیا قرمز پرداخته ایم. برای اطلاع از دیگر دستورهای تهیه هوموس با دیگر مواد کافی است روی تگ هوموس در انتهای مقاله کلیک کنید.

مواد اولیه سس حمص لوبیا قرمز

مواد لازممقدار
لوبیا قرمز400 گرم
اردهیک‌چهارم پیمانه
سیریک حبه
روغن زیتونیک قاشق غذاخوری
آب‌لیموی تازهیک قاشق غذاخوری
پودر زیرهنصف قاشق‌چای‌خوری
گشنیز یا جعفری ساطوریدو قاشق غذاخوری
نمککمی
فلفل سیاهکمی

طرز تهیه سس هوموس لوبیا قرمز

برای نتیجه خوشمزه‌تر، بهتر است یک روز قبل اقدام به خیس کردن لوبیا قرمز کرده و پیش از تهیه هوموس آب آن را آبکش کنید و اجازه دهید آب اضافی آن خشک شود.

بیشتر بخوانید: سس هوموس یا دیپ حمص چیست و انواع آن کدام است؟

لوبیا قرمز، ارده، آب‌لیموی تازه، سیر، روغن زیتون و پودر زیره را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا یک مایع صاف و یکدست حاصل شود.

نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و دوباره آن را برای مدت کوتاهی در غذاساز میکس کنید.

جعفری یا گشنیز ساطوری را به سایر مواد اضافه کرده و با لیسک آن را با سایر مواد مخلوط کنید.

سس هوموس لوبیا قرمز آماده است و می‌توانید آن را به ظرف سرو انتقال داده و با گشنیز یا جعفری ساطوری تزیین کنید.

نکته

هوموس لوبیا را می‌توان با نان پیتا، چیپس تورتیلا، ساقه کرفس، خیار و هویج میل کرد.

برای تزیین ظرف سرو هوموس لوبیا قرمز می‌توان از پودر فلفل سیاه، دانه کنجد تفت داده شده و روغن زیتون هم استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سس هوموس با بادام زمینی، یک چاشنی خوشمزه

سخن آخر

لوبیا قرمز سرشار از آنتی‌اکسیدان، پروتئین که با ویتامین ث موجود در آب‌لیموی تازه و کلسیم در ارده یک میان وعده مقوی و خوشمزه را برای بچه‌ها می‌سازد. نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.