ترشی کلم قرمز یک از ترشیهای لذیذ و راحت است که در کنار بسیاری غذاها مانند کباب کوبیده، جوجه کباب و … در رستوران ها سرو می شود. طرز تهیه ترشی کلم قرمز بسیار ساده و سریع است. به طور کلی ترشی کلم قرمز را به دو روش تهیه میکنند. ترشی کلم قرمز معمولی یا فوری که در این مطلب هر دو روش آموزش داده شده اند. می توانید از این ترشی در کنار سالاد هم استفاده کنید. با گلدن اپال در ادامه همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ترشی کلم قرمز
مواد لازم | مقدار |
---|---|
کلم قرمز | یک عدد متوسط |
سیر | دو حبه |
نمک | دو قاشق غذاخوری |
سرکه | یک لیتر |
فلفل سیاه | به دلخواه |
برگ بو | به دلخواه |
فلفل سبز تند | یک عدد متوسط |
طرز تهیه ترشی کلم قرمز
- برای تهیه ترشی کلم قرمز لازم است ابتدا کلم ها را شسته و به صورت ریز رشته ای خرد کنید. سپس کلم قرمز خرد شده را درون ظرف شیشه ای بریزید و سیر، فلفل تند و سیاه و سبزی معطر (برگ بو) و نمک را روی آن ریخته و سرکه را روی آن میریزیم تا روی تمام مواد را بگیرد.
مطالب مرتبط: ترشی لوبیا سبز مرحله به مرحله با تصاویر گویا
طرز تهیه ترشی کلم قرمز فوری
برای تهیه ترشی کلم قرمز فوری لازم است فرایند نرم شدن و طعم گرفتن کلم قرمزهای ریز رشته ای خرد شده را سرعت ببخشیم. برای نرم شدن میتوان از آب جوش استفاده کرد. به این صورت که رشته های کلم قرمز را در یک سبد ریخته و آب جوش روی آنها بریزید و برای طعم گرفتن، بهتر است رشته های کلم قرمز را با سرکه، نمک، فلفل و سبزی معطر برای یک روز در ظرفی در بسته قرار دهید تا هوا به آنها نرسد و رنگ ارغوانی زیبایی پیدا کند.
مطالب مرتبط: ترشی بامیه یک ترشی خوشمزه و راحت به روش ساده
سخن آخر
اگر طرز تهیه این ترشی برای شما آموزنده بود آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید و ما ار از نظرات خود بهره مند سازید.
ارسال پاسخ