تهیه پاستا و ماکارونی در خانه یکی از لحظات خوشمزه است که ممکن است در نگاه اول سخت و دست نیافتنی باشد ولی در این مقاله به روش سریع برای تهیه پاستا پرداختهایم تا کسانی که وقت تهیه پاستا در خانه را ندارند نیز با استفاده از این دستور نیز به تهیه پاستا در خانه مشغول شوند.
تهیه خمیر پاستا در خانه
در دستور تهیه خمیر پاستا سریع از غذا ساز برای سرعت دادن به روند تهیه استفاده شده است. به طور میانگین 30 دقیقه زمان لازم است تا خمیر پاستا تهیه شود و 2 تا 5 دقیقه نیز زمان پخت و تهیه یک وعده غذایی است. پس از تهیه این خمیر پاستا میتوانید آن را به صورت اسپاگتی، لینگوینی یا لازانیا در آوردید.
مواد لازم برای تهیه پاستا خانگی سریع
مواد لازم | مقدار |
---|---|
آرد همه منظوره | سه چهارم پیمانه |
تخم مرغ | یک عدد بزرگ |
روغن زیتون | یک قاشق غذاخوری |
آب (دلخواه) | نصف قاشق غذاخوری در صورت سفت شدن خمیر |
طرز تهیه خمیر پاستا خانگی سریع
آرد، تخم مرغ و روغن زیتون را در غذا ساز ریخته و دستگاه را روشن کنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
به یاد داشته باشید که خمیر خشک مثل ماسه است ولی زمانی که آن را بین انگشتانتان میگیرید به یکدیگر میچسبند. اگر این اتفاق نیفتد آب را به مواد اضافه کرده و دوباره دستگاه را روشن کنید.
وقتی خمیر آماده شد آن را از دستگاه خارج کنید و روی یک سطح کار به صورت گلوله در آورید.
سپس خمیر را ورز دهید تا نرم شده و سطح صافی پیدا کند.
خمیر را با وردنه پهن کنید و به صورت یک بیضی درآورید، سپس دو طرف آن را آرد پاشی کنید.
دستگاه پاستا ساز را در حالت پهنترین قرار دهید و خمیر بیضی شکل را از درون آن رد کنید. اگر خمیر کمی دچار ترک خوردگی و پارگی شد جای نگرانی نیست ولی خمیر نباید از هم جدا شود.
خمیر از دستگاه رد شده را سه تا کرده و دوباره از دوباره از دستگاه رد کنید و این کار را سه تا چهار بار دیگر انجام دهید.
به یاد داشته باشید در صورت نیاز و چسبنده بودن خمیر میتوانید آن را کمی آرد پاشی کنید.
وقتی خمیر بسیار نرم شد و حالت الاستیک پیدا کرد حالا یک درجه دستگاه پاستاساز را باریکتر کرده و خمیر را دو بار از دستگاه رد کنید با این تفاوت که دیگر خمیر نباید تا شود.
اگر تمایل دارید خمیر را از دراز به دو نیم کرده و هر نیمه را به نوبت از دستگاه پاستا ساز عبور دهید.
توجه کنید هنگامیکه یک نیمه را از دستگاه عبور میدهید باید نیمه دیگر را با سلفون بپوشانید تا از خشک شدن آن پیشگیری کنید.
حالا دستگاه پاستا ساز را روی باریکترین حالت تنظیم کنید و خمیر را یک بار از آن عبور دهید. دقت کنید که خمیر باید نازک باشد ولی نباید شفاف باشد. اگر خمیر حالت چسبنده داشت میتوانید از آرد پاشی برای رفع آن استفاده کنید. حالا همین کار را برای نیمه دوم خمیر نیز انجام دهید.
حالا با توجه به نوع پاستاکه میخواهید دستگاه پاستا ساز را تنظیم کرده و خمیر را برای آخرین بار برای رشته رشته کردن از دستگاه عبور دهید. اگر تمایل به تهیه پاستا دارید، میتوانید بلافاصله به تهیه آن بپردازید و یا پاستا را خشک کرده و برای حداکثر یک ماه در جای خشک، خنک و دور از نور خورشید نگهداری کنید.
نکته
برای خشک کردن پاستا آن را روی یک سطح آرد پاشی شده یا کاغذ نسوز پهن کنید. توجه داشته باشید که رشتههای پاستا به سرعت خشک میشوند بنابراین هنگام جابجایی آنها دقت کنید تا آنها را نشکنید.
اگر قصد دارید پاستا را بلافاصله بپزید، جوشیدن آن برای یک دقیقه تا 90 ثانیه کافی است و اگر پاستا خشک شود، به 2 دقیقه زمان برای پختن و نرم شدن نیاز دارد.
اگر خمیر پاستا را به لازانیا یا پاستا راویولی تبدیل میکنید بهتر است آن را بلافاصله بپزید و برای جلوگیری از خشک شدن آن را به سلفون بپوشانید.
مواد مغذی در این پاستا
مواد مغذی موجود در این خمیر پاستا شامل 226 کالری انرژی، چربی 5 گرم، کربوهیدرات 36 گرم و پروتئین 8 گرم است.
انرژی | 226 کالری |
چربی | 5 گرم |
کربوهیدرات | 36 گرم |
پروتئین | 8 گرم |
سخن آخر
امیدوارم از این مقاله لذت برده باشید و در خانه پاستا خانگی درست کنید. گلدن اپال از نظرات و پیشنهادات شما استقبال میکند و منتظر به اشتراک گذاشتن تجربیات شما در زمینه تهیه پاستا و ماکارونی خانگی است.
ارسال پاسخ