ترشی بامیه یکی از ترشیهای محبوب خانوادههای ایرانی است. خانمها بیشتر از بامیههای ریز برای تهیه غذا استفاده میکنند و بامیههای درشت را کمتر در خورشتها به کار میبرند. امروز یک کاربری جدید و خوشمزه برای بامیههای درشت آموزش میدهیم. در ادامه با طرز تهیه این ترشی با ما همراه باشید.
مواد لازم
برای تهیه ترشی بامیه
مواد لازم | مقدار |
---|---|
بامیه | یک کیلوگرم |
سیر | ۳ حبه (پوست کنده) |
سرکه | یک و نیم پیمانه |
آب | یک و نیم پیمانه |
نمک | ۳ قاشق چایخوری (سنگ نمک) |
تخم شوید | ۳ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۳ قاشق چایخوری |
طرز تهیه
ترشی بامیه
- برای تهیه ترشی ابتدا بامیهها را خوب بشویید تا از هرگونه لک یا خاک عاری شود.
- ساقه بامیه ها را جدا کنید ولی کلاهک را جدا نکنید.
- سپس اجازه دهید بامیهها خوب آبگیری شوند.
- در ادامه بامیهها را مرتب در داخل ظرف ترشی بچینید.
- نمک، فلفل، تخم شوید و سیر را لابهلای بامیههای قرار دهید.
بیشتر بخوانید: ترشی قارچ خانگی ساده و سریع، کنسرو ترشی قارچ درسته
- سپس محلول آب و سرکه را روی بامیههای بریزید تا کاملاً روی آنها را بپوشاند.
- ظرف ترشی بامیه را درجایی خنک و دور از نور خورشید نگهداری کنید.
- ترشی تا یک هفته دیگر قابل استفاده است.
نکات مهم در طرز تهیه ترشی بامیه
- اگر میخواهید ترشی زودتر برسد میتوانید پس از بستن در ظروف ترشی آنها را برای مدت 15 دقیقه درون قابلمه در حال جوش بگذارید تا هم کنسرو شوند و هم ترشی شما سریعتر آماده شود.
- راه دیگر برای زودتر رسیدن ترشی 5 پختن بامیهها پیش از درست کردن ترشی است؛ در این حالت پس از تغییر رنگ دادن بامیهها ترشی قابل مصرف است.
- از سرکه سفید، سیب یا انگور میتوانید برای تهیه ترشی استفاده کنید.
- اگر مایل بودید هم میتوانید از سبزیهای معطر در تهیه این ترشی بهره ببرید.
سخن آخر
اگر این مطلب برایتان مفید بود ما را از نظرات خود بهرهمند سازید و ترشی بامیه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
ارسال پاسخ