ترشی لوبیا سبز مرحله به مرحله با تصاویر گویا

ترشی لوبیا سبز مرحله به مرحله با تصاویر گویا

ترشی لوبیا سبز یکی از ترشی‌های خوشمزه و پرطرفدار نه‌تنها در ایران بلکه در همه جای دنیا هست. فصل لوبیا سبز که شد حتماً کمی از لوبیا سبزهای ترد و باریک را برای تهیه این ترشی کنار بگذارید. این ترشی یک نوع کنارغذای ساده و ارزان به شمار می‌آید و همه اقشار جامعه توانایی تهیه آن را دارند. در ادامه با طرز تهیه ترشی لوبیا سبز ساده مرحله به مرحله با فروشگاه گلدن اپال همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشی لوبیا سبز

مواد لازممقدار
لوبیا سبزیک و نیم پیمانه
نمکیک قاشق چای‌خوری
فلفل تند قرمزیک قاشق چای‌خوری
فلفل سیاهیک قاشق چای‌خوری
گل شویدنصف پیمانه
آبنصف پیمانه
سرکهیک پیمانه
سیرچند حبه

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

  • ابتدا لوبیا سبزها را بشویید سپس ته و سر آن‌ها را بگیرید و درون آبکش بریزید تا خوب آبگیری شوند. ر یک قابلمه آب جوش بگذارید و لوبیاها را به مدت 2-3 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا کمی نرم شوند.سپس لوبیاها را به سرعت در آب سرد بریزید تا روند پخت متوقف شود. این کار باعث می‌شود رنگ سبز لوبیا حفظ شود.

بیشتر بخوانید: ترشی قارچ خانگی ساده و سریع، کنسرو ترشی قارچ درسته

لوبیاها را بشویید و آبکشی کنید
مخلوط سرکه، نمک و آب را روی لوبیا ها بریزید
  • شیشه‌های مورد نظر را با آب گرم و صابون بشویید و کاملاً خشک کنید. در یک قابلمه، سرکه و آب را با نمک مخلوط کنید و بر روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید.
  • دانه‌های فلفل سیاه و فلفل قرمز خشک را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • در شیشه‌ها، چند حبه سیر و در صورت تمایل تکه‌های هویج قرار دهید.لوبیاهای سبز را به طور منظم در شیشه‌ها قرار دهید.
  • مایع داغ ترشی را به شیشه‌ها بریزید و مطمئن شوید که لوبیاها کاملاً در مایع قرار گیرند.
  • شیشه‌ها را با درپوش محکم کنید.
  • شیشه‌ها را در یک جای خنک و تاریک قرار دهید و اجازه دهید ترشی به مدت 2-3 هفته در دمای اتاق بماند تا مزه‌ها به خوبی ترکیب شوند.

بیشتر بخوانید: ترشی بامیه یک ترشی خوشمزه و راحت به روش ساده

ترشی لوبیا سبز

سخن آخر

امیدوارم طرز تهیه ترشی لوبیا سبز برای شما مفید باشد و از آن در تهیه ترشی در خانه استفاده کید. منتظر نظرات، پیشنهادات و تجربیات شما هستیم.