طرز تهیه موهیتو هلو و تمشک برای اواخر بهار و اویل تابستان

طرز تهیه موهیتو هلو و تمشک برای اواخر بهار و اویل تابستان

از جمله نوشیدنی‌های خوشمزه و طبیعی مناسب فصل تابستان، موهیتوها هستند. در این مقاله نیز به طرز تهیه موهیتو هلو و تمشک پرداخته شده است. درست است این نوشیدنی خنک به شربت بهار نارنج، خاکشیر لیمو، زعفران و تخم شربتی و گلاب نمی‌رسد، ولی یک مزه متفاوت است که امتحان کردن آن خالی از لطف نیست.

مواد لازم برای موهیتو هلو و تمشک

هلوچهار عدد تازه، پوست کنده و خرد شده
تمشکهشت پیمانه
آبیک و یک چهارم پیمانه
شکر دانه‌اینصف پیمانه
آب لیموی تازهیک و یک چهارم پیمانه یا تقریباً چهار لیموی بزرگ
تمشک، حلقه‌های لیمو و هلو و نعنای تازه برای تزیین 

طرز تهیه موهیتو تمشک و هلو

هلو و تمشک را درون غذاساز یا مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید.

یک الک ریز یا صافی را روی یک کاسه قرار دهید و هلو و تمشک پوره شده را از صافی رد کنید. برای این کار می‌توانید از پشت یک قاشق بزرگ استفاده کنید. با رد کردن پوره از صافی پوست هلو و دانه‌های تمشک گرفته می‌شود و موهیتوی شفافی خواهید داشت.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه فراپوچینو یک نوشیدنی سرد پایه قهوه

درون ظرفی یک دوم پیمانه آب و شکر اضافه کنید و آن را روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر آب شود و در این بین مخلوط را هم بزنید تا ته نگیرد. این شربت حدود 3 دقیقه جوشش لازم دارد تا آماده شود. پس از 3 دقیقه جوشیدن آن را کنار گذاشته تا خنک شود.

حالا بقیه آب و پوره صاف شده هلو و تمشک را پس از خنک شدن شربت شکر به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود و آب لیموی تازه را به آن اضافه کنید و در یخچال بگذارید تا خنک شود.

برای خنک شدن می‌توانید از یخ هم استفاده کنید. موهیتو را درون یک پارچ یا لیوان‌های سرو ریخته و با تکه‌های میوه و برگ نعنا تزیین کردن و سرو کنید.

بیشتر بخوانید: موهیتو هلو و لیمو یا لیموناد هلویی با عسل

نکته

می‌توانید به جای شکر از عسل برای شیرین کردن استفاده کنید. ولی دقت داشته باشید که عسل در دمای 50 درجه خاصیت خود را از دست می‌دهد بنابراین آن را در آب گرم حل کرده سپس به پوره اضافه کنید و از روی شعله قرار دادن آن خودداری کنید.

سخن آخر

امیدوارم طرز تهیه موهیتو هلو و تمشک برای شما مفید باشد و از آن لذت برده باشید. حتماً آن را در خانه تهیه کنید. نظرات، تجربیات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.