بیسکویت کرهای انواع مختلفی دارد و در کشورهای مختلف مانند دانمارک، اسکاتلند و یونان به شیوههای مختلف پخت میشود. در وبسایتهای مختلف طرز تهیه بیسکویت کرهای با تخم مرغ آورده شده است. در این مقاله به معرفی طرز تهیه بیسکویت کرهای آسان بدون نیاز به همزن و تخم مرغ پرداختهایم، با ما همراه بمانید.
بیسکویت کرهای
ازآنجاییکه این بیسکویت طعم شیرین ندارد، میتوان آن را در وعده صبحانه با نیمرو، حلیم، مربا، عسل و … میل کرد. البته با اضافه کردن کمی شکر میتوان آن را شیرین کرد. ین نوع بیسکویت کرهای در مدت 20 دقیقه آماده شده و برای مواقعی که مهمان سر زده دارید، وسیله پذیرایی سریع و خوشمزهای است.
بیشتر بخوانید: بهترین روش برای نگهداری کیک در فریزر از کیک اسفنجی تا خامه ای و کیک تولد
مواد لازم
مواد لازم | مقدار |
---|---|
کره سرد | 2 تکه، یک پیمانه یا 226 گرم |
آرد بدون نیاز به مخمر اگر نبود آرد همه منظوره+ 2 ق چ بیکینگپودر | 4 پیمانه |
نمک | یک قاشق چایخوری |
شیر کره یا شیر معمولی + 2 قاشق چایخوری سرکه یا لیموترش | یک و نیم پیمانه |
طرز تهیه بیسکویت کرهای
مواد لازم را روی پیشخوانی جمع کرده و فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
کره را از یخچال یا فریزر خارج کنید، هر چه کره سردتر باشد، بیسکویت کرهای تهیه شده با این دستور پخت بهتر در خواهد آمد.
با استفاده از رنده ریز و درشت کره را رنده کنید.
در یک کاسه مواد اولیه خشک شامل آرد، نمک و بیکینگپودر را با کره رنده شده مخلوط کنید.
با استفاده از کفگیر یا قاشق به صورت ملایم شروع به هم زدن مواد با هم کنید. بهطوریکه مواد خشک به تکههای کره بچسبد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بامیه خانگی مرحله به مرحله همراه با تصاویر و فیلم
در ادامه به آهستگی شیر کره را به مواد اضافه کنید و با کفگیر چوبی یا لیستک شروع به هم زدن کنید تا خمیری یکدست حاصل شود.
خمیر را روی یک سطح تمیز با استفاده وردنه به قطر یک و نیم سانتیمتر پهن کنید.
خمیر را از وسط تا زده و دوباره آن را با وردنه پهن کنید تا به ضخامت یک و نیم سانتیمتری برسید، دوباره خمیر را تا کرده و آن را با وردنه پهن کنید تا به ضخامت دو و نیم سانتیمتری و شکل مستطیل برسد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خمیر پای مرحلهبهمرحله+ نکات تهیه آن
حالا با قالب مناسب شروع به قالب زدن کنید. توجه داشته باشید که از چرخاندن قالب درون خمیر برای بریدن خمیر استفاده نکنید چون باعث پف نکردن بیسکویتها میشود. با یک ضربه مستقیم و محکم خمیر را قالب بزنید.
خمیر قالب شده را درون سینیهای چرب نشده قرار دهید. استفاده از کاغذ نسوز بهترین گزینه است.
بیسکویتها را با فاصله کم یا زیاد از هم قرار ندهید. اگر فاصله آنها از هم زیاد باشد، پس از پخت و پف کردن به گوشهها بر میگردند و اگر از هم فاصله کمی داشته باشند، اصلاً نمیپزند.
بیسکویتها را برای 15 دقیقه تا طلایی شدن درون فر با دمای 200 درجه قرار دهید و با کره آب شده روی آنها را تزیین کنید.
نکات
شیر کره به شیری گفته میشود که پس از کره گرفتن باقی میماند و حاوی کلسیم زیادی بوده، همچنین حاوی باکتریهایی است که باعث ور آمدن خمیر میشود. متأسفانه این نوع شیر امروزه در دسترس نیت و بهتر است از شیر معمولی با مخلوط سرکه یا آب لیموترش برای جایگزین آن استفاده شود.
از ورز دادن بیش از حد خمیر اجتناب کنید زیرا باعث از بین رفتن حالت پفکی بیسکویتها میشود.
استفاده از کره سرد نیز به داشتن حداکثر حالت پفکی کمک زیادی میکند.
به یاد داشته باشید که هر چه خمیر پهن شده نهایی ضخامت بیشتری داشته باشد، بیسکویتهای بلندتری خواهید داشت.
این نوع بیسکویت کرهای قابلیت فریز کردن خوبی هم دارد و برای مصرف کافی است آنها را از فریزر خارج کرده و 10 دقیقه در فر بگذارید.
خاصیت اسیدی و مزه ترش شیر کره با باز یا قلیای موجود در بیکینگپودر واکنش داده و در نهایت بیسکویتهای پفکی خواهیم داشت.
آرد بدون نیاز به مخمر نسبت به آرد همه منظوره برای تهیه این بیسکویت بهتر است چون بافت ریزتری دارد و خود دارای بیکینگپودر است.
سعی کنید حتماً از کره گاوی برای تهیه این بیسکویت استفاده کنید. کرههای گیاهی یا کرههای گوسفندی و بزی برای این بیسکویت مناسب نیستند و ممکن است مزه بدی به بیسکویت دهند.
اضافه کردن خامه صبحانه محلی نیز برای تهیه این بیسکویت کرهای بلامانع است. چربی بیشتر میتواند طعم بهتری به بیسکویت دهد ولی ممکن است حالت پفکی آن را کم کند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کروسان فرانسوی در خانه با تصاویر مرحله به مرحله
چرا بیسکویتهای من پَخت میشوند؟
اگر در فرایند تهیه خمیر کره آب شود، باعث پف نکردن بیسکویتها میشود؛ بنابراین در تهیه خمیر سریع عمل کرده و از ورز دادن بیش از حد با دست خودداری کنید.
اگر ضخامت خمیر پهن شده کم باشد، بیسکویتها پخت خواهند شد.
تا کردن خمیر به شیوهای که در دستور تهیه گفته شد نیز در پفکی شدن بیسکویتها بسیار کمک میکند.
مواد مغذی
انرژی | 189 کالری |
چربی | 17 گرم |
کربوهیدرات | 7 گرم |
پروتئین | 2 گرم |
سخن آخر
امیدوارم از دستور تهیه بیسکویت کرهای گلدن اپال لذت برده باشید و آن را در خانه تهیه کنید. منتظر نظرات، پیشنهادات و تجربیات شما در این زمینه هستیم.
ارسال پاسخ